El Hemisfèric ofereix aquest cap de setmana diverses projeccions

La programació inclou fins a cinc documentals diferents de naturalesa, aventura i astronomia

19 de junio de 2020 REDACCIÓ
sala-hemisferic--2

La programació del Hemisfèric durant aquest cap de setmana inclou projeccions de sobre volcans, viatges espacials dinosaures des de la primera sessió, a les 11 hores, a l'última, prevista a les 20 hores. El públic pot triar entre les pel·lícules Apollo 11. Primers passos, Volcans, Secrets of the Universe, Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D i Viatge a l'Espai. Pròxima Parada: Mart.

Apollo 11. Primers passos trasllada a l'espectador a la històrica missió de 1969 des dels moments més importants de l'enlairament de la nau i també inclou escenes filmades a l'interior del coet. La pel·lícula IMAX Volcans compte com es va formar la Terra i mostra imatges espectaculars, des d'un volcà actiu a Indonèsia fins a la ciutat de Pompeia.

La pel·lícula Secrets of the Universe introdueix al públic en la física de partícules amb el Gran Colisionador d'Hadrons del Consell Europeu d'Investigació Nuclear (CERN). Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D, protagonitzada per personatges animats sobre fons reals, trasllada als espectadors a l'Alaska del Cretàcic a través de la història de dos joves Pachyrhinosaurus (grans dinosaures herbívors).

En Viatge a l'Espai. Pròxima Parada: Mart mostra els desafiaments que la NASA i la indústria espacial han de superar per a dur a terme futures missions en Mart o capturar asteroides.

Mesures de seguretat

L'aforament de sala del Hemisfèric és de 76 butaques per a mantenir la distància social i s'ha senyalitzat convenientment perquè els espectadors sàpien quins seients poden ocupar.

En les sessions amb projeccions 3D, els espectadors disposen d'ulleres 3D, desinfectades adequadament en acabar cada sessió per a garantir la higiene d'aquestes, i precintades en bosses individuals. 

Lo más visto