L'Ajuntament de Vila-real realitza test de la COVID-19 a la plantilla municipal

La mesura s'estendrà a la totalitat de departaments del consistori

Sanitat 25 de junio de 2020 REDACCIÓ
BECARIA_AYTO

L'Ajuntament de Vila-real ha començat aquesta setmana la realització de test de detecció de la COVID-19 a la plantilla municipal, tal com es va acordar en la taula de treball del Pacte local pel renaixement de Vila-real amb el consens de tots els grups polítics. La mesura té per objecte garantir la seguretat dels empleats municipals i de les persones amb les quals puguen estar en contacte en l'exercici de les seues funcions.

La realització d'aquestes anàlisis s'ha contractat a la mútua Unimat i en aquests dies ja s'han realitzat les primeres proves. Aquest divendres seran els empleats de Serveis Públics els qui se sotmeten als test ràpids. Després, de manera escalonada s'aniran realitzant a la resta de departaments municipals, incloent també al personal de Policia Local i Protecció Civil, als qui se'ls realitzarà el test per segona vegada, ja que el mes de maig ja se'ls van realitzar aquestes anàlisis com a mesura excepcional.

El contracte amb la mútua de prevenció de riscos laborals per a la realització d'aquests exàmens clínics s'ha adjudicat per un cost de prop de 27.000 euros i contempla la realització de proves als 495 empleats municipals. En cas que algun dels test ràpids done positiu, es realitzarà la corresponent PCR per a confirmar el diagnòstic. Les anàlisis s'aniran realitzant de manera escalonada als empleats municipals que estan fent treball presencial i a aquells que encara estan fent teletreball, a mesura que tornen al seu lloc físic en el consistori.

Te puede interesar
Lo más visto