Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Esport destina més de 4 milions d'euros per a la millora d'instal·lacions esportives municipals

Un total de 66 ajuntaments han sigut beneficiaris d'aquestes subvencions per a l'any 2020

Esports 26 de junio de 2020 María Sáez
unnamed

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat en el DOGV la resolució de la convocatòria d'ajudes als ajuntaments per la millora, ampliació o reparació d'instal·lacions esportives municipals per a l'any 2020.

Amb aquesta convocatòria d'ajudes, que ascendeixen a 4.080.660 milions d'euros, la Generalitat suma en tres anys vora 10,7 milions d'euros d'inversió en la modernització de poliesportius de pobles de menys de 5.000 habitants i de trinquets municipals.

Aquest programa de subvencions als ajuntaments per la millora, ampliació i reparació d'instal·lacions esportives té dues línies diferents. La primera va dirigida als municipis de menys de 5.000 habitants i inclou la millora d'infraestructures per a la pràctica de qualsevol esport. En aquesta convocatòria s'han destinat un total de 2.978.323 euros a 39 municipis d'arreu del territori valencià.

L'altra modalitat d'ajudes és específica per a la millora i ampliació d'espais on es juga a pilota valenciana en totes les seues modalitats (trinquets, frontons, carrers, etc.). Esport ha destinat a aquesta línia d'ajudes un total d'1.102.337 euros, tant per a projectes amb un cost menor de 20.000 euros com per a projectes que superen aquest import, per a finançar les millores en 27 municipis.

El director general d'Esport, Josep Miquel Moya, ha assenyalat que «aquestes subvencions serveixen per a dotar els municipis valencians més menuts de capacitat econòmica perquè milloren i amplien les instal·lacions esportives i l'oferta esportiva per a poder arribar a tota la població. A més, les ajudes permeten preservar i fomentar la pilota valenciana a tot el territori. Som conscients que la Comunitat de l'Esport comença en els pobles, i invertir en aquests suposa invertir en salut i benestar social».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter