La futbolista Gemma Gili firma per la Real Societat fins a 2022

La centrecampista deixa el Llevant i jugarà amb la Real Societat dos temporades

Esports 29 de junio de 2020 REDACCIÓ
Ebg2EDtX0AUcyr8_forCrop
Plaza Deportiva - Valencia Plaza

La Real Societat ha fitxat a la centrecampista de 26 anys Gemma Gili fins al 30 de juny de 2022. D'esta manera, la jugadora seguirà una temporada més en la Lliga Iberdrola, que és la màxima categoria del futbol femení espanyol.

«Hoy comença un nou repte. Molt contenta d'unir-me a la Real Societat i de formar part de la família txuri-urdin. Amb moltes ganes de començar esta aventura i de que torne a rodar el balón». Amb estes paraules informava Gemma Gili de la decisió als seus seguidors a través dels seus perfils en xarxes socials.

La jugadora castellonença compta amb una gran trajectòria en el futbol. Va començar en el futbol base del Castelló i va continuar jugant futbol onze en el Llevant. Posteriorment, va debutar en Primera Divisió amb el València C. F., on va jugar des de 2008 fins a 2012. Eixe any va firmar amb el FC Barcelona fins a 2019, equip amb què va guanyar el seu primer trofeu de Lliga, la Copa de la Reina i la Copa de Catalunya. La passada temporada la va jugar amb el Llevant.

Així, en la seua presentació amb la Real Societat declarava «Vinc molt il·lusionada, amb moltes ganes de poder fer coses grans ací. Al final, des que van guanyar la Copa, la idea és continuar aconseguint coses i eixe és un poc l'objectiu, esperem que vinguen coses grans«.

Te puede interesar
Lo más visto