Benlloch agraeix l'esforç de AFA per a reobrir el centre de dia d'Alzheimer Molí la Vila

L'alcalde de Vila-real ha visitat hui les instal·lacions i ha agraït la comprensió de les famílies i l'esforç dels responsables per garantir l'atenció als usuaris complint amb tots els protocols de seguretat sanitària

Sanitat 10 de julio de 2020 REDACCIÓ
visita-centre-de-dia-Molí-la-Vila-3-copia
Castelló Extra

José Benlloch, l'alcalde de Vila-real, va visitar ahir les instal·lacions del centre de dia d'Alzheimer Molí la Vila per a comprovar el procés de reobertura del centre en la nova normalitat Covid. A més, ha volgut agrair l'esforç dels seus responsables per garantir el compliment de totes les mesures i protocols de prevenció i seguretat sanitària en l'atenció als usuaris.

El centre està gestionat per l'Associació provincial de familiars de persones amb la malaltia d'Alzheimer i altres demències de Castelló (AFA Castelló). El president de l'associació, Emili Marmaneu, ha acompanyat a Benlloch en la visita al centre, així com la gerent de l'entitat, Silvia Ramos. Ells li han explicat a Benlloch les mesures de prevenció, desinfecció i higiene que s'han implementat per a poder reprendre l'activitat minimitzant els riscos per a usuaris i personal del centre.

L'alcalde ha agraït aquest esforç i ha destacat que el centre de dia Molí la Vila és un servei de referència a nivell comarcal que es va construir en un solar cedit per l'Ajuntament gràcies a l'esforç de l'associació i de les administracions . Marmadeu i Benlloch han volgut dirigir-se també a les famílies i agrair-los la comprensió davant la complicada situació actual, “en la qual hem de complir la normativa establida per les autoritats sanitàries, que ens limita de moment al 50% la capacitat d'usuaris”, ha explicat l'alcalde. “Tots tenim ganes de tornar a la normalitat, però en aquest moment hem d'anar a poc a poc i la ciutadania ha d'entendre que ara com ara no es pot prestar el servei al 100%”.

En aquest sentit, Marmaneu ha informat de que l'associació estudiarà la manera d'atendre a totes les famílies que ho necessiten al més prompte possible.

Benlloch ha recordat que la col·laboració amb AFA Castelló forma part de l'aliança amb la societat civil que manté el consistori amb 67 entitats de la ciutat i “la meua visita de hui té com a objectiu continuar avançant en aquesta col·laboració, perquè aquest centre de dia forma part dels projectes prioritaris per a ser una ciutat més solidària i que cuida a les persones”.

Te puede interesar
Lo más visto