V Jornades Educatives a la Vall d'Uixó

'Fem escola, fem ciutat' protagonitzaran les jornades al Auditori Leopoldo Penyarroja el 4 i 5 de septembre

Educació 14 de julio de 2020 REDACCIÓ
v-jornades-educatives_lg

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat les V Jornades Educatives, que se celebraran a l'Auditori Leopoldo Peñarroja els dies 4 i 5 de setembre. Carmen Alba Pastor, Mar Romera o César Bona són alguns dels referents pedagògics que acompanyaran en l'acte. A més, destaca la presència de Francesco Tonucci, pedagog italià de reconeixement mundial, autor de més de 40 llibres sobre la pedagogia.

Carmen Alba Pastor i César Bona ocuparan el matí del dia 4, els qui parlaran del Disseny Universal de l'aprenentatge ( DUA), i de la humanització de l'educació, respectivament. ' Matemàgia: un recurs educatiu’ serà el tema que tracte Manuel Simón Montesa a la vesprada, al costat del taller de Coaching educatiu d'Anna Mallén, la 'Introducció del Disseny Universal per a l'Aprenentatge', de Carmen Alba Pastor i el taller d'Intel·ligència Creativa, de Franco Ponti.

La segona jornada, dia 5, l'ocuparan Mar Romera i Francesco Tonucci a 'Iniciar el curs en una escola diferent' i 'Una ciutat que educa en una escola diferent', respectivament .

La regidora d'educació, Carmen Gracía, ha volgut destacar la bona rebuda de les jornades: ''Ja hi ha més de 300 persones inscrites en un aforament de 400, és tot un èxit''. La Regidoria d'Educació ''busca fer de la ciutat un referent''

Te puede interesar
Lo más visto