L'Ajuntament d'Onda convoca les ajudes a esportistes d'elit i joves promeses locals

El govern municipal amplia la quantia fins als 12.000 euros per a sufragar les despeses de desplaçaments i de material

Esports 14 de julio de 2020 REDACCIÓ
DEPORTISTASELITE

L'Ajuntament d'Onda ha publicat la convocatòria d'ajudes 2020 per a esportistes d'elit i joves promeses locals, menors de 25 anys. L'objectiu de les mateixes és ajudar a finançar les despeses federatives, el desplaçament als llocs d'entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva.

Cal destacar que el govern municipal ha decidit incrementar el pressupost total de les ajudes dels 10.000 anys d'edicions anteriors fins als 12.000 euros amb la condició de millorar la prestació que rebran els esportistes.

Els joves ondenses tenen fins al pròxim 8 d'agost per a presentar la documentació i poden optar a una de les dues categories establides. D'una banda la d'esportistes d'elit reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d'Esports durant l'any 2020, segons els resultats de 2019. I, d'altra banda, la categoria Promeses per a aquells que fins i tot no estant reconeguts com a elit hagen participat, almenys, en algun Torneig o Campionat de categoria internacional o nacional en la temporada passada, reconegut oficialment per la corresponent Federació esportiva segons els resultats de l'any 2019.

El regidor d'Esports, José Vicente Iserte, ha destacat que creuen en l'esport en majúscules com a transmissor de valors, per això ajuden els esportistes d'elit i a les joves promeses ondenses perquè puguen continuar desenvolupant el seu talent i aconseguir els seus objectius esportiu”.

També s'estableix com a requisit haver estat empadronat a Onda com a mínim un any durant els últims cinc anys, a contar fins que finalitze el termini de presentació de les sol·licituds, fet que s'acreditarà adjuntant a la sol·licitud un volant d'empadronament col·lectiu amb data d'alta

Te puede interesar
Lo más visto