Ventura: “La pressió de Cs sobre la neteja i el mapa de solars ha fet recapacitar al Fadrell”

L'edil de Cs agraeix a l'equip de Govern que hagen creat el programa per a començar a treballar i al mateix temps exigeix diligència

Política 17 de julio de 2020 REDACCIÓ
IMG_5573

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura ha manifestat hui que “la pressió que hem fet en Ciutadans els últims mesos i dies sobre la neteja i la creació del mapa de solars a la nostra ciutat ha fet recapacitar al Fadrell creant un departament d'experts per a estudiar les condicions en què es troben els mateixos i les actuacions a realitzar”.

En l'últim ple de Castelló, el regidor de Cs va exposar les queixes de veïns de Castelló, sobretot de les zones perifèriques on són molts els solars abandonats convertits en abocadors de brutícia i focus de mala herba, males olors, granges de rates i en conseqüència dolenta salubritat”. I, en aquest sentit va preguntar “Si el Fadrell havia començat a treballar en el mapa de solars i per a quan renovar l'ordenança reguladora, tal com resa el punt 109 del Acord del Fadrell”. 

Doncs bé, “en Ciutadans celebrem aquesta bona notícia perquè el nomenament d'aquesta comissió de treball d'experts és el principi per a començar a donar solucions als castellonencs que pateixen diàriament les conseqüències produïdes de l'abandó d'aquests solars”. A més, ha aclarit que “a diferència del que fan uns altres, quan les decisions són encertades per al pobles de Castelló, en Ciutadans ens alegrem vingen d'on vinguen”.

Finalment, Ventura ha exigit “diligència” al Fadrell perquè “aquesta comissió de treball siga imparable des de ja i demanem que aquesta voluntat política comence a imperar en l'equip de govern perquè voler és poder, ha quedat demostrat

Te puede interesar
Lo más visto