Colomer aposta per potenciar els productes turístics singulars i d'experiència per a impulsar el turisme en la Comunitat després de la COVID-19

El secretari autonòmic de Turisme ha subscrit convenis de Turisme Comunitat Valenciana amb el Club de Producte Temps i amb Tour & Kids

General 17 de julio de 2020 Redacció
17._Colomer_Convenio_Aturfam

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha apostat per «impulsar els productes turístics singulars i d'experiències per a impulsar el turisme en la Comunitat després de la COVID-19».

Francesc Colomer ha subscrit dos convenis de Turisme Comunitat Valenciana amb el Club de Producte Temps i amb Tour & Kids.

En concret, Colomer ha visitat l'allotjament rural Pou de Beca, a Vall d'Alba, juntament amb el president de l'Associació Club de Producte dels Allotjaments de l'Interior de la Comunitat Valenciana-Temps, Joaquín Deusdad, on han signat el conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a la realització d'accions de promoció i comercialització de l'oferta turística de l'interior de la Comunitat Valenciana.

Colomer ha explicat que «el Club de producte Temps aglutina a l'allotjament rural de qualitat que aporten molt valor al territori i constitueix un teixit empresarial molt interessant que marca un objectiu de qualificació, de formació, de creació de noves experiències per a l'evolució del sector turístic».

A través d'aquesta col·laboració, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà amb un import màxim total de 75.000 euros per a desenvolupar diferents actuacions a favor de la millora constant de la competitivitat del turisme d'interior.

Entre les actuacions que es desenvoluparan destaca una campanya en mitjans de comunicació que desenvoluparà accions de comunicació amb clients finals amb sortejos d'estades en els allotjaments Temps; també es duran a terme accions de comunicació amb influencers; a més de la contractació de campanyes d'experiències a l'interior de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, es duran a terme accions de representació en les fires de promoció turística, i també es preveu el desenvolupament de suports de comunicació basats en experiències a l'interior de la Comunitat Valenciana.

Conveni per a fomentar turisme familiar

El responsable de Turisme també ha subscrit amb el president de l'Associació per a la promoció del Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, Francisco Javier Ribera, un conveni de col·laboració per a fomentar activitats de turisme familiar en la Comunitat.

Francesc Colomer ha ressaltat la importància de fer costat al club de croducto de turisme familiar de la Comunitat Valenciana, Tour & Kids, després del confinament.

Així, Colomer ha recordat que «els primers estudis de pronòstic de l'activitat turística que realitzem durant el confinament ens van indicar que calia promocionar especialment el turisme familiar per a impulsar un dels segments que més poden recuperar la voluntat de viatjar i gaudir de l'experiència turística».

Mitjançant aquest conveni, Turisme contribuirà amb 55.000 euros per a desenvolupar diverses accions encaminades a estructurar l'oferta de turisme familiar de la Comunitat, difondre i comercialitzar l'oferta de turisme familiar, crear un producte turístic adaptat al consum familiar i millorar i diversificar l'oferta dels destins.

L'Associació per a la Promoció del Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana durà a terme diverses activitats promocionals, de publicitat i material gràfic així com de promoció 'online'.

Cal assenyalar que a causa de la crisi sanitària de la COVID-19, l'Associació per a la promoció del Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, a través de Tour & Kids, ha posat en marxa una campanya de publicitat que ajude a posicionar la Comunitat Valenciana com una destinació ideal i segur per a les vacances en família.

Respecte a les accions 'online', l'Associació impulsa un conjunt d'estratègies i accions de comunicació digital de tasques de màrqueting i comunicació per a augmentar la fidelització dels usuaris de les xarxes socials.

Te puede interesar
Lo más visto