La sarsuela, el cinema i les titelles protagonitzen aquesta setmana la programació cultural d'estiu a Vila-real

La Regidoria de Cultura ha preparat una  programació cultural d'estiu a Vila-real per als mesos de juliol i agost amb una gran varietat d'activitats

Cultura 22 de julio de 2020 REDACCIÓ
El dia més feliç de la meua vida de Paraules d'aire, plaça de Colom
Ajuntament de Vila-real

Demà 22 de juliol es podrà veure a l'avinguda de la Murà les titelles amb ‘Les aventures de Godofredo’ de la companyia Inestable. Seran dues sessions a les 20.00 i 21.00 hores. A més, el divendres 24 de juliol es podrà veure a les 22 hores en plaça Major la sarsuela ‘Luisa Fernanda’ de Crea Escena, que forma part del Festival de Música Clàssica Vila-real. Amb motiu de la crisi sanitària, enguany la companyia, que habitualment actua al Casino, farà les seues actuacions a l'aire lliure amb la representació d'aquesta sarsuela i el pròxim 7 d'agost amb l'òpera ‘L’eliseier d’amore’, que també serà a les 22.00 hores i a la plaça Major.

Per altra banda, aquest dijous 23 de juliol es projectarà la pel·lícula #Seguidores dins de la programació de cinema d'estiu del Termet. Es tracta d'una varietat de  propostes culturals a l'aire lliure que la Regidoria de Cultura ha adaptat a la nova normalitat. I aquest és el cas també de les actuacions de ‘El dia més feliç de la meua vida’ de la companyia Paraules d’aire en la plaça de Colom el passat 10 de juliol i l'actuació ‘La selva’ de Scura Plats en la plaça Major i l'avinguda de la Mura el 15 de juliol, que van tindre una molt bona acollida entre el públic.

Te puede interesar
Lo más visto