Gregori Royo i Luis Roso guanyen el Certamen Literari Ciutat de Vila-real 2020

El jurat s’ha reunit aquesta setmana per valorar els més de 250 títols procedents de tota Espanya i de Sud-Amèrica

Cultura 22 de julio de 2020 REDACCIÓ
libros
Noudiari.es

L’escriptor Gregori Royo, amb la novel·la en valencià Greal de sang, y Luis Roso, amb l’obra en castellà Rebeca, han guanyat el Certamen Literari Ciutat de Vila-real de 2020. El jurat ha donat a conéixer el seu veredicte després de reunir-se aquesta setmana per valorar els més de 250 títols procedents de tota Espanya i sobretot de Sud-Amèrica.

El premi inclou dues categories: millor novel·la en valencià i millor novel·la en castellà. El guanyador del guardó en valencià obté 6.000 euros, mentre que el premi en castellà és de 2.000 euros. En tots dos casos, el premi inclou la publicació del llibre amb l’editorial Alrevés de Barcelona, que distribuirà les novel·les per la seua xarxa nacional de llibreries.

El jurat ha estat format per Juan Vicente Centelles, Eduardo Pérez Arribas, Eric Gras Cruz, Gori Dolz Kerrigan, Inma Pitarch Piquer, la regidora de Cultura, Rosario Royo Navarro, com a presidenta i la funcionària Carmen Falomir Ventura, com a secretària.

L’objectiu del certamen és fomentar els valors literaris i promoure l’escriptura com a mitjà de creació i comunicació. Han pogut participar i optar al premi les novel·les de creació estrictament literària, de tema lliure, inèdites i que no han estat premiades en altres certàmens.

Te puede interesar
Lo más visto