Sergio Ortiz Bueno triat com a nou president de la Cooperativa Agrícola San Isidro de Benicarló

Exercirà aquest càrrec fins a 2024, substituint a Vicent París Forés

General 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
SergioOrtiz-710x500
Castellón Información

El passat dimarts 28 de juliol Sergio Ortiz Bueno va ser triat pel Consell Rector de Benihort com a nou president de la Cooperativa Agrícola San Isidro de Benicarló fins a 2024. D'aquesta manera, Ortiz, que treballa professionalment en el camp, i dedica la seua producció als cítrics. substitueix en el càrrec a Vicent París Forés.

El nou president afronta “aquesta nova etapa amb molta il·lusió, ja que representar una entitat com Benihort és un gran repte. El meu desig és continuar treballant pel benefici de tots els socis i sòcies de la nostra cooperativa, de la mà del gerent i l'equip directiu i tècnic i continuar fent créixer la nostra empresa”.

A més, també s'incorporen al Consell Rector de la cooperativa benicarlanda Guillermo Peña Marzá, com a secretari, i els vocals Domingo Roca Prats i Juan Vicente Traver Albiol. Per part seua, Isaac Martínez Bayarri és el membre suplent de la nova rectora. Tots ells van resultar triats pels socis de la cooperativa en les eleccions de l'Assemblea General del passat 16 de juliol.

Te puede interesar
Lo más visto