Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La alcaldessa de Castelló valora positivament l'ascens de l'equip per a la projecció de la ciutat

La alcaldessa felicita las jugadors per l'ascens en una situació complicada

Esports 02 de agosto de 2020 REDACCIÓ
unnamed-3

Després de la gesta de tornar a la lliga de plata espanyola, la segona divisió, després de deu anys, l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, felicita al club i valora tot l'esforç, treball i dedicació que els ha suposat.

A més, l'ascens del club beneficia també a la ciutat, que suposarà un impuls en la projecció econòmica i fins i tot turística: ''des de l'ajuntament de Castelló venim apostant per l'esport perquè volem recolzar als nostres i les nostres joves i volem recolzar la seua projecció i potencial per a la promoció de la ciutat''.

L'alcaldessa ha volgut recordar uns altres dels últims esdeveniments esportius que va millorar la imatge de Castelló com el partit de futbol España-Montenegro Sub-21, la Marató i haver sigut seu del circuit de la Fórmula Kite Spain Sèries 2020 (FKSS), que va reunir aquest mes a la platja del Gurugú a l'élit mundial del kitefoil. 

Marco afirma, també, que Castelló sempre aposta i inverteix en les millores de les condicions i les infraestructures de l'esport de la ciutat com la il·luminació de Castalia, i la millora de la graderia, on el consolat va aportar 1,2 milions d'euros

Finalment, l'alcaldessa va agrair als aficionats, el respecte i la responsabilitat mostrades en les circumstàncies socials. Malgrat celebrar el major esdeveniment del club en els últims deu anys, la policia no va apuntar incidents ni detencions.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter