Benicàssim presumeix d'empreses i serveis amb qualitat turística certificada

La Regidoria de Turisme fa lliurament dels distintius Sicted

General 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
galardondes sicted

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benicàssim ha realitzat aquesta setmana l’acte de lliurament dels corresponents distintius de qualitat a les empreses del municipi adherides al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (Sicted), un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

L’objectiu és aconseguir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista dins d’una destinació turística, englobant per a això als diferents establiments i serveis amb l'objectiu d'influir de manera positiva en l'experiència i satisfacció del turista.

Les empreses que mantenen el segell de qualitat Sicted en aquest 2020 són Isabel Menjars Preparats, Itinerantur, Kinesis Fisioterapia, Tauro Camping Caravaning, Bonterra Park, Hotel Intur Azor, Hotel Intur Bonaire, Hotel Intur Orange, Hotel Bersoca, Hotel Canadá, Aquarama, Disetta, Hotel Tramontana, La Sària Turismo y Roger Real Estate. Així mateix, el Parc Natural Desert de les Palmes, les Platges de Benicàssim i la Tourist Info Benicàssim també ratifiquen el seu compromís amb la qualitat turística.

L'acte de lliurament del distintiu s'ha fet de manera individual en compliment amb les mesures de seguretat sanitària establides per a evitar la propagació de la COVID-19.

La regidora de Turisme, Cristina Fernández, ha comentat que «en la situació actual, la qualitat preval a l'hora de triar la destinació turística i el compromís dels empresaris de Benicàssim per mantindre aqueixos alts estàndards de qualitat ens fa ser més competitius enfront d'altres destinacions turístiques. El vertader valor com a destinació turística és aconseguir que el visitant es vaja satisfet i vulga tornar».

Te puede interesar
Lo más visto