El Castell de Polpís és portada en una publicació francesa

A més, en les seues pàgines interiors la revista dedica un ampli reportatge a la població, als seus llocs més emblemàtics i els projectes més destacats

Cultura 31 de julio de 2020 REDACCIÓ
portada-1-copia
Diari del Maestrat

El Castell de Santa Magdalena de Polpís protagonitza la portada de l'últim número de la revista francesa ‘Soleil & Merveilles’. En aquest sentit, la revista dedica un ampli reportatge a la població, presentant els seus llocs més emblemàtics i els projectes més destacats.

‘Soleil & Merveilles’ és una publicació de caràcter turístic líder a la Costa Azahar, publicada per francòfons i destinada també a ells. A més, la revista també pretén informar de totes les àrees relacionades amb el turisme: cultura i patrimoni, gastronomia, oci, agenda cultural, notícies, informació sobre els procediments oficials que poden ser necessaris, punts de referència i llocs d’interés. 

Concretament, el públic al qual es dirigeix és, d’una banda, el turista francés i per una altra els residents a la comarca del Baix Maestrat, de nacionalitat francesa.

L'alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha valora el fet de que una revista com ‘Soleil & Merveilles’ fixe la seua atenció en “nosaltres és molt important, perquè sens dubte ens ajudarà a donar a conéixer Santa Magdalena entre la població francesa”.

Te puede interesar
Lo más visto