El preu per a entrar a les Coves puja 4 euros

El preu per a visitar les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó serà de 14 euros

Cultura 01 de agosto de 2020 REDACCIÓ
unnamed-2

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha decidit pujar el preu de les visites de les Coves de Sant Josep 4 euros. Excepte el PP, la resta de partits van votar favorablement en què el nou preu passe dels 10 als 14 euros.

La decisió ha arribat després d'un estudi que declara que el preu anterior està per davall del que l'entrada ofereix en comparació amb altres coves d'igual categoria com són les de Drach o la Geoda de Pulpi.

A més, realitzar la visita amb barca és un valor afegit i una experiència que no s'experimenta en altres coves. Així ho afirmen investigadors que, justifiquen comparant la visita amb la de la Riviére Soitéraine de Labouiche, amb ''quatre vegades menys visitants i un preu de 11,40 euros''.

L'informe resumeix que la pujada respon a ''els nivells de demanda, el valor percebut i l'oferta de similar categoria''.

En condicions normals, una pujada de 3 euros hauria sigut suficient, però amb l'arribada del coronavirus ''no es pot especular'', per la qual cosa s'ha pujat a 4 per la incertesa del moviment turístic en les coves aquest estiu.

Te puede interesar
Lo más visto