Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Després de 14 anys d'espera, el Regina Violant té nova cara

El col·legi d'Almassora renova les seues instal·lacions després de 14 anys d'espera

Educació 03 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1306710_1

El col·legi d'Almassora, Regina Violant, ha esperat des de 2006, 14 anys, perquè la Generalitat els dote d'una nova infraestructura a un col·legi que alberga més de 600 alumnes. En els pròxims dies es col·locarà el mobiliari per al curs 2020/2021 a espera de les decisions que produïsca la COVID-19.

Per a les obres que es vana dur a terme, han participat 23 empreses d'Almassora i altres municipis de voltant, com Castelló, Nules, Onda, Vila-real o Borriol. Les instal·lacions que s'inauguraran al setembre, seran completament diferents a les actuals. Una rentada de cara.

La infraestructura del col·legi li dota de tots els serveis als quals pot aspirar un col·legi de màxima categoria, 9 aules d'infantil i 12 de primària. També menjador, gimnàs i un pati inclusiu. Aquest pati, consensuat entre Conselleria d'Educació, professorat i famílies, disposa d'arbres i espais de joc que fomenten la inclusió i la igualtat, bancs i una zona d'espècies vegetals, com ara garroferes, oliveres o ametlers. 

El col·legi comptarà amb una àgora per a fomentar la cultura amb representacions teatrals. A més, el gimnàs de 1.250 metres quadrats està a disposició, també, de la ciutadania.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter