Onda prepara un dispositiu especial de seguretat contra la COVID-19 per a la festivitat del Salvador

No obstant això, enguany no s'organitzarà el romiatge multitudinari de la vespra ni tampoc l'actuació musical nocturna

General 03 de agosto de 2020 REDACCIÓ
El-Salvador
Castellón Información

Com tots els anys, el pròxim 6 d'agost se celebra la festivitat del Salvador, el principal patró d'Onda, en la localitat castellonenca. Donada la situació d'enguany provocada per la pandèmia de la COVID-19, L'Ajuntament d'Onda activarà per als dies 5 i 6 d'agost un important dispositiu de seguretat per a garantir que veïns i visitants complisquen amb les normes preventives establides i evitar aglomeracions.

Concretament, al voltant de 30 agents de la Policia Local d'Onda, amb el suport de Protecció Civil, controlaran la seguretat del trànsit en la zona de l'Ermitori així com en el nucli urbà .En aquest sentit, l'operatiu de seguretat també comptarà el dia 5 amb diverses patrulles de Policia Autonòmica, tant en torn de vesprada com de nit.

A més, davant possibles incidents, com a colps de calor o altres motius, el consistori ha contractat el servei d'ambulància amb l'objectiu de preservar la salut dels veïns.

Com ha destacat la regidor de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, “davant aquesta situació excepcional, hem treballat per reforçar el servei de seguretat perquè els ondenses puguem honrar al nostre patró amb la mateixa devoció i complint totes les normes preventives i d'higiene davant la Covid-19”.

Recorregut segur

També s'habilitarà en l'ermitori un recorregut segur, d'un únic sentit, amb la finalitat de que els veïns puguen visitar durant aqueixos dies al patró, sempre amb l'obligatorietat de l'ús de màscara i respectant la distància de seguretat. L'ermita tindrà un aforament limitat i es disposarà de gel hidroalcohólic per als assistents.

No obstant això, enguany a causa de la situació de crisi sanitària no s'organitzarà el romiatge multitudinari de la vespra ni tampoc l'actuació musical nocturna. Així ho van comunicar els edils de Benestar Social, Óscar Valero; de Cultura i Festes, María Prada de Conflent; i de Promoció Econòmica, María Baila, en la presentació de la festivitat. L'objectiu principal es prioritzar la salut dels veïns i visitants i per això la Policia Local recorda també la prohibició de realitzar qualsevol tipus de celebració en la via pública, sota sanció.

Te puede interesar
Lo más visto