L’Escola d’Estiu de Morella tot un èxit

54 xiquets i xiquetes s'han matriculat a l'escola durant el mes de juliol

Educació 06 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Escola-dEstiu-de-Morella-4-970x350

L'Escola d'Estiu de Morella ha acabat sent un èxit, amb 54 alumnes que han pogut gaudir de les diferents activitats que s'oferia, durant el mes de juliol del present any. Òbviament, a causa de l'emergència sanitària, les condicions de seguretat han implicat canvis en uns certs aspectes, com la divisió de 5 grups d'11 alumnes i la realització d'aquestes activitats en el CEIP Mare de Déu de Vallivana, que compta amb les aules suficients per a dur a terme aqueixa divisió.

''L'Escola d'Estiu ha comptat amb molts alumnes, la qual cosa demostra la importància d'aquesta mena d'activitats de conciliació familiar durant l'estiu'', comentava la regidora d'Educació, Ana Adell, ''enguany han hagut variacions a causa de les mesures sanitàries i de seguretat que s'han hagut de dur a terme''. La regidora comentava, també, que l'Ajuntament valora molt positivament l'activitat i que es valora allargar dues setmanes de juny i agost, de cara a la següent edició, donada la quantitat de pares que han sol·licitat inscriure als seus fills.

Cal recordar que aquest any l’alumnat de l’Escola d’Estiu es va ampliar i, a més dels cursos d’infantil i primer cicle, també hi ha hagut alumnes de segon cicle de primària. A més, la majoria de les activitats es van desenvolupar a l’aire lliure i es van utilitzar els diferents exteriors del CEIP Mare de Déu de Vallivana, així com la Piscina Municipal de Morella.

Te puede interesar
Lo más visto