Un Guàrdia Civil fora de servei auxilia a una dona a la seua casa en flames en Benicàssim

El success va ocórrer la vesprada del dia 3 d'agost quan l'agent va alertar d'un incendi en l'habitatge contigu a la seua

Successos 06 de agosto de 2020 REDACCIÓ
fotonoticia_20200806111704_420
Europa Press

Un Guàrdia Civil fora de servei destinat a la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC) en la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló va intervindre dilluns passat en l'auxili d'una veïna de la localitat de Benicàssim en ocasionar-se un incendi en el domicili de la dona.

Va ocórrer la vesprada del dia 3 d'agost quan l'agent intervinent es trobava franc de servei en el seu domicili i va començar a percebre una olor a cremat. Va comprovar que emanava de l'habitatge contigu a la seua, la propietària de la qual és una senyora d'avançada edat.

A més, estava present en aqueixos moments una altra veïna i un home que s'havia acostat al lloc, de manera que el guàrdia civil els va impartir indicacions perquè es posaren en contacte amb emergències 112 i per a tractar de localitzar a algun familiar de la dona. Mentrestant, l'agent va intentar contactar amb la veïna que es trobava a l'interior de l'immoble, però no va rebre resposta i, com va veure que la virulència de l'incendi augmentava ràpidament, va intentar véncer per si mateix la porta.

No obtstant això, el resultat va ser negatiu, i per això, amb l'ajuda de diversos veïns que s'havien acostat al lloc, van escometre contra la porta per a tractar de forçar la seua obertura. Finalment, van aconseguir accedir a l'habitatge, on van trobar a la propietària en estat conscient però atordida per la gran acumulació i densitat del fum. La dona va ser evacuada al domicili del guàrdia civil, acompanyada pel seu fill.

Mentrestant, els veïns i l'agent de la Guàrdia Civil van tractar de sufocar el focus d'incendi i alertar a la resta de confrontants de la finca perquè obriren les finestres que hi havia entre replans i així facilitar corrent d'aire per a la ventilació del propi immoble afectat.

Inicialment, la dona va ser explorada i atesa en el domicili de l'agent i posteriorment va ser evacuada a l'Hospital General de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto