El Castelló anuncia el seu segon equipament

La samarreta de local va ser anunciada dies abans del partit contra L'Hospitalet

Esports 06 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1307131_1

El CD Castellón anuncia quina serà la samarreta amb la qual dispute els partits com a visitant la pròxima temporada en la Lliga Smartbank. El club albinegre represa el color verd característic de la ciutat de la Plana, combinant dos tipus de color d'aquesta gamma a ratlles horitzontals, de la mateixa manera que l'equipament local. Enguany, Torre la Sal deixa de ser la publicitat que lluirà en el pit, sent reemplaçada pel càmping Bravoplaya.

Per part seua, la plantilla continua de vacances per a tornar prompte als entrenaments, i preparar una pretemporada atípica en la seua volta al la segona categoria espanyola. El mister Óscar Cano, continuarà entrenant a l'equip.

Pel que respecta als fitxatges i la confecció de la plantilla, hi ha diversos rumors, tant en altes com en baixes. Després d'un primer fitxatge del jove Carrillo, es parla d'una possible incorporació en atac, Higinio, atacant del Numància que reforçaria la davantera, una zona amb molts jugadors i que obligaria el club a traure algun davanter com Cubillas o Alcaina. Respecte a les baixes, es dubta de la continuïtat de jugadors que han sigut irregulars en la passada campanya. Pablo Roig, Javi Serra, Paco Regalón o els capitans, Marc Castells i David Cubillas estarien en la rampa d'eixida.

A més, ja hages 1.000 persones en llista d'espera per a fer-se socis, a espera de com evolucione la pandèmia mundial i com afecte en el futbol professional.

Te puede interesar
Lo más visto