Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola, pendent d'una resolució de Generalitat des de maig, per a reparar les Fontetes

L'Ajuntament espera rebre una subvenció per a poder sufragar fins a 40.000€ de l'import total.

General 07 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_20200807_093053

L'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Peníscola va redactar a l'inici de l'any el projecte de millora de l'entorn de les Fontetes, en l'accés al nucli històric.

Aquest espai que compta, actualment, amb un entarimat de fusta es contempla substituir per la dificultat del seu manteniment, ha explicat l'edil de l'àrea, Jorge Rovira, ja que "malgrat ser fustes tractades, la proximitat amb la mar provoca que es desbaraten amb molta rapidesa" per això, el nou projecte contempla substituir l'entarimat per un paviment de material inert, més resistent i en harmonia amb l'entorn del patrimoni historicoartístic, empedrat. Així doncs, aquesta zona comptarà amb un nou paviment "petri en tons grisos, incrustacions blanques i tocs de beix" ha ampliat.
 
El projecte de millora d'aquesta zona ascendeix a 58.702,35€ i des de l'Ajuntament es va sol·licitar a la Generalitat, acollint-se a una línia específica d'ajudes, una subvenció per a poder sufragar fins a 40.000€ de l'import total.

"Vam realitzar el tràmit el mes de maig i seguim sense obtindre resolució per part de l'administració autonòmica, la qual cosa retarda l'execució d'aquesta millora" ha comunicat Rovira, esperant que es resolga la sol·licitud "en breu" per a poder dur a terme aquesta millora tan necessària.

Aquest espai es va recuperar per a la localitat el 2011, després de la seua desaparició conseqüència de la construcció de la bassa portuària.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter