La Font de Sant Pere, al Sénia, atrau nombroses famílies

El paratge és el destí triat per moltes famílies per a passar el cap de setmana

General 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
SENIA-FONT-DE-SANT-PERE2-970x350

Una ruta pel riu i un menjar en el restaurant remodelat, s'ha convertit en una opció turística molt habitual

El riu dibuixa un espai fluvial de gran bellesa paisatgística modelant la roca calcària, la qual pren formes fantasioses. L’aigua circula formant petits salts i boniques olles o tolls, que a l’estiu conviden a fer-hi un bany. El naixement de la font és al marge dret del riu i rep el nom amb motiu d’un antic molí, avui reconvertit en restaurant.

A més, el. turisme d'aquesta zona permet més opcions interessants que visitar, com el camp d'Aviació Militar de la Guerra Civil espanyola, un aqüeducte, situat a uns 700 metres del començament, o els tolls arenals, ideals per a banyar-se relaxadament. També es pot visitar El Partidor, una “peixera” que prové dels anys 40. Es va construir gràcies a un acord entre els pobles de Rossell i La Sénia per a agafar aigua del riu abans dels molins de Malany. 

Cal apel·lar a la bona pràctica i la responsabilitat dels visitants, ja que s'està en un paratge natural, per la qual cosa s'ha d'evitar per complet els focs o altres elements nocius per a la naturalesa, com llançar residus contaminants.

Te puede interesar
Lo más visto