Vinaròs programa el primer esdeveniment taurí poscovid

L'esdeveniment serà un concurs de reclutadors i solta de vaques

Cultura 11 de agosto de 2020 REDACCIÓ
VINARÒS-RECORTES-Y-VACAS-2020

Se ha programat un espectacle que tindrà lloc el diumenge 23 d'agost, a les 19.00 hores; començarà amb un concurs de retalladors per Comunitats Autònomes, on s'enfrontaran els millors retalladors de la Comunitat Valenciana, davant tres vedells-bous de Vicente Benavent. Per als amants del “rotlle”, la jornada continuarà amb la solta de vaques de la ramaderia, Vicente Benavent, la divisa més cotitzada en la Comunitat Valenciana i que, a més, debuta en el cor de Vinaròs amb tota la seua artilleria: “Airosa”, “Poderosa”, “Grafitera”, “Atrevida”, “Cantaora” i amb l'última actuació de la mítica vaca “Boira”, que tantes vesprades d'èxit ha collit, sobretot, en Els Terres de l’Ebre.

Art i Emoció ha elaborat un pla de contingència que reuneix les mesures que s'adoptaran en el festeig taurí com a higiene de mans amb gel hidroalcohòlic, l'obligació de l'ús de la màscara, la desinfecció de les instal·lacions abans i després del festeig, l'obertura de portes 2 hores abans, perquè els espectadors accedisquen a la plaça de manera escalonada, la distància social i la presa de temperatura, entre altres mitjanes, que faran de la plaça de bous un recinte segur enfront del COVID-19.

Les entrades ja es poden adquirir en Internet en la pàgina web www.giglon.com, una iniciativa que l'empresa ha posat en marxa “per a evitar aglomeracions en les taquilles i també el contacte físic, per la qual cosa hem arribat a un acord amb aquesta plataforma que a penes cobra uns cèntims de comissió”. No obstant això, les entrades també es poden adquirir en el bar de la plaça de bous de Vinaròs o en el Bar Bru d'Alcanar. El preu de les localitats és de 12,5 €, i el mateix dia del festeig es podran adquirir únicament en les taquilles de la plaça de bous per 15 €. D'altra banda, els rodadors que desitgen participar en la solta de vaques, hauran d'adquirir una entrada diferent que només es podrà adquirir en Internet.

Te puede interesar
Lo más visto