Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Rafa Ruiz rep el premi Patronat de Turisme de Morella 2020

Aquest guardó s’atorga a les persones que posen en valor els atractius de la ciutat i difondre el seu patrimoni cultural

Cultura 13 de agosto de 2020 REDACCIÓ
2020-03-08-»-Morella-»-Panorámica-»-Anochecer-con-murallas-y-castillo-iluminados-2-970x350

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “fa anys que les fotos i vídeos de Rafa en les xarxes socials ens sorprenen amb imatges impressionants de la nostra ciutat”. L’edil ha explicat que “el seu treball ajuda, i molt, a donar a conéixer Morella, sobretot a través de les xarxes, la qual cosa el fa mereixedor d’aquest premi pel seu treball” a més, ha apuntat que “Rafa ha participat també en projectes turístics i culturals de la ciutat com l’exposició Ànima sexennal així com en diferents concursos i exposicions fotogràfiques de la ciutat”.

L’edil també ha apuntat que “Rafa fa aquest treball de forma altruista i la seua passió per la fotografia captiva a qui veu els seus treballs, els quals han suposat vídeos i fotos innovadores i sorprenents que ens ha fet descobrir una Morella desconeguda”. Finalment, ha comentat que “aquest premi és molt important i posa en valor aquelles persones o entitats que difonen els diferents atractius de Morella i traduir-los en el destí turístic en el qual s’ha convertit la ciutat”.

Cal remarcar que Rafa Ruiz va obtindre diferents premis de fotografia astronòmica durant l’any 2019. Així, el morellà va aconseguir el segon lloc en el premi Insight Invertment Astronomy Photographer of the Year en la categoria Our Moon amb la fotografia Crescent Moon During the Day. En aquest concurs també va obtindre una menció en la categoria Short list per la imatge d’un meteorit en el moment que impactava sobre la lluna.

El premi Patronat de Turisme és molt important a Morella i l’han rebut personalitats i associacions com l’ONCE, el Ministre Josep Borrell, l’escriptor Manolo Vázquez Montalbán o Ferrero Rocher entre d’altres.

A més, en aquest acte també ha acollit la renovació dels distintius de qualitat SICTED de l’Oficina de Turisme de Morella, Casa Torrebale, Casa Roque Restaurante, Carns Noel, Guies Noverint i la Quesería de Morella fins al 2021. Cal recordar que aquest és un sistema que avalua la qualitat turística d’un destí de manera que un total de 24 entitats de la comarca dels Ports compten amb aquest reconeixement, la qual cosa posa en valor l’aposta de la comarca per oferir un servei complet que designa a Morella-Els Ports com una zona de qualitat turística. A més, la capital va ser el primer destí de la Comunitat Valenciana en obtindre aquesta distinció que es va ampliar a tota la comarca l’any 2017.

 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter