Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament d'Onda reforma i àmplia la Secció IES Serra Espasa

El projecte, emmarcat en el Pla Edificant, l'assumeix el consistori per un import de 4.911.672,90 euros

Educació 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
REUNIÓN SECCIO IES

L'Ajuntament d'Onda reforma i amplia la Secció IES Serra Espasa, projecte emmarcat en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana per un import total de 4.911.672,90 euros entre la inversió, la memòria, projecte i direcció d'obra.

L'Ajuntament, a més d'adjudicar la inversió, ja ha pagat 213.884,21 euros del total per a sufragar els plans del projecte, amb la finalitat de garantir el començament de les actuacions durant aquestes dates i evitar que no afecten la seguretat dels alumnes i docents ni a la qualitat educativa.

Les obres adjudicades a Cresol Obres i Serveis S.L s'iniciaran al setembre i es realitzaran en dues fases: una fase inicial en la qual es construirà un nou edifici amb una previsió d'execució de 12 mesos, i una segona fase en la qual s'actuarà en la resta de l'edifici i que obligarà a reubicar als alumnes en aules prefabricades situades en el solar adjacent.

Sobre aquest tema, la regidora d'Educació i Formació, Estela Badenes ha destacat que “la salut i educació dels alumnes i docents ondenses és la nostra prioritat”.

Inversió total

La inversió total que l'Ajuntament està avançant per a millorar els centres educatius d'Onda, incloent l'ampliació de la Secció Serra d’Espadà, en Pius XII, Baltasar Rull i Mestre Caballero aconsegueix els 6 milions d'euros. Encara que la Generalitat Valenciana s'ha compromés a retornar els diners, la realitat és que hui dia encara no ha efectuat cap ingrés per a escometre totes les actuacions.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter