Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Més de 500 persones desocupades treballaran en entitats locals de Castelló amb 'Avalem Experiència'

De les 522 entitats locals beneficiàries, 260 pertanyen a la província de Castelló

General 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Oficina-Labora-2

Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha difós la llista d'entitats locals de la Comunitat beneficiàries de l'ajuda Emcorp perquè puguen contractar persones desocupades, dins del Pla 'Avalem Experiència'.

Dels 522 municipis beneficiaris, 260 d'ells corresponen a la província de Castelló. Gràcies a aquesta subvenció, al voltant de 542 persones desocupades de més de 30 anys obtindran un contracte de treball de, almenys, sis mesos per a realitzar obres o serveis d'interés general en aquestes entitats locals de Castelló.

Del total de 135 municipis que hi ha a la província de Castelló, 133 seran beneficiaris de subvenció per a poder contractar personal. La localitat que ha rebut una major subvenció per a realitzar contractacions és Zucaina, seguida de Zorita del Maestrazgo, Xodos, Xert i Viver.

Aquestes ajudes s'emmarquen en 'Avalem Experiència', un projecte posat en marxa per la Generalitat per a donar suport a la inserció laboral de les persones desocupades

Les persones participants en aquest programa seran seleccionades entre les inscrites com a demandants d'ocupació en els Espai Labora dels municipis corresponents. En aquestes seleccions tindran prioritat aquelles persones que no estiguen percebent prestacions o subsidis per desocupació.

'Avalem Experiència' s'articula entorn de quatre línies estratègiques d'actuació: formació, emprenedoria, orientació i contractació.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter