Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Tretzena edició de la revista “L’Esquirolet de Vallibona”

Diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò de la revista anual vallibonenca

Cultura 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Vallibona-esquirolet-13-portada

La revista “L’Esquirolet de Vallibona” arriba a la tretzena edició y així ho han fet saber diferents mitjans de comunicació.

La televisió de Morella i comarca Nord TV, en el programa d’estiu, Anna Querol va entrevistar el president d’”Amics de Vallibona” Salvador Oliver, el qual parlà de les activitats que aquest 2020 de pandèmia s’han pogut dur endavant, com la revista i el premi de l’Esquirolet. Així mateix, el programa de Ràdio Ulldecona “De Vacances”, conduït per Sergi Nebot i Enoc Altabàs també en parlà, conversant amb el coordinador de la revista i més tard, se’n va fer menció a l’informatiu de migdia conduït per Lídia Labernia.

La revista de Vallibona és totalment gratuïta i no inclou publicitat, ja que es costeja exclusivament amb els fons de l’associació “Amics de Vallibona”. A banda dels socis,  com en sobra alguna, qui se n’interessa la demana als membres de l’associació, a Vinaròs i Vallibona, A més, es pot descarregar tant aquest número 13 com els dotze anteriors, en pdf, a la web de l’associació www.vallibona.net.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter