El termini per a renovar-se el carnet de cotxe acaba aquesta setmana

La multa als conductors que no realitzen el tràmit pot ascendir fins als 200 euros

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
policia-local

El passat 21 de juny van tornar a activar-se els terminis i les activitats administratives que s'havien suspés durant l'estat d'alarma.

La duració dels terminis és de 60 dies, la qual cosa implica que venç el 21 d'agost. Tal com informa la DGT, aquests terminis només afectarien els conductors el carnet dels quals vencera abans del 31 de maig.

Per tant, tots aquells conductors que es troben en aquesta situació, disposen d'una última setmana per a renovar el permís de conduir. Trànsit ha anunciat que la multa per conduir sense el carnet degudament renovat pot ascendir fins a 200 euros.

La infracció no implica la pèrdua de punts. En cas que els agents sol·liciten el document i l'individu no el porte damunt ni de manera física ni en l'aplicació mòbil de 'miDGT', la sanció pot suposar 100 euros si el permís està en vigor. De no ser així i circular sense carnet per raons com la retirada del document per part de Trànsit, la sanció podria ascendir fins als 500 euros.

La renovació del carnet pot realitzar-se des d'un Centre de Reconeixement de Conductors associat, des d'una Prefectura o Oficina de Trànsit.

Te puede interesar
Lo más visto