Sogorb millorarà la mobilitat per als vianants en voreres i instal·larà aparcabicis

L'ajuntament focalitzarà la reforma en 13 carrers de l'eixample

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
CrucecallesPortaldelaMazayClaraCampoamor_NoticiaAmpliada

L'Ajuntament de Sogorb adequarà les voreres de tretze carrers de la zona de l'eixample per a millorar la mobilitat per als vianants. Les obres, xifrades en 79.399 euros i dos mesos d'execució, seran sufragades per la Diputació de Castelló amb càrrec al Pla 135. Fonts municipals han explicat que el projecte està “en fase de supervisió tècnica” per part de la institució provincial, per la qual cosa les obres eixiran a licitació quan aqueix tràmit culmine.

Els treballs afectaran els següents 13 vials: Calles Max Aub, Portal de la Maça, Benaguasil, Vila-real, Torrent, Manuel Gómez Máñez, Andernos els Bains, Clara Campoamor, Ascensión Xirivella, María Zambrano, Gátova, plaça Zeit Abu Zeit i avinguda Comunitat Valenciana. Tots els vials presenten deficiències en l'accessibilitat a les voreres, passos per als vianants no adaptats a persones amb discapacitat i mobiliari urbà que dificulta el passeig.

El projecte d'obres contempla també la instal·lació de aparcabicis als carrers Manuel Gómez Máñez i Max Aub, així com l'ampliació de la vorera en l'encreuament dels carrers Portal de la Maça i Ascensión Xirivella. Finalment, als carrers Vila-real i María Zambrano s'instal·laran pilons per a impedir que aparquen cotxes.

Te puede interesar
Lo más visto