Més de 40 municipis de Castelló encara no han notificat positius per Coronavirus

La Plana i Vinaròs, els centres de salut amb millors estadístiques

Sanitat 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1307511_1

Des que va començar la pandèmia, fins a 40 municipis de la província de Castelló s'han mantingut sense cap positiu fins hui. La gran majoria són municipis de l'interior amb poca densitat geogràfica, la qual cosa confirma que el virus té menys risc si s'està a menor exposició. A més, els departaments de Salut de la Plana i Vinaròs es troben entre els quatre de la Comunitat amb millors dades en els últims quinze dies. La Plana, sense anar més lluny és el que millor dades presenta.

Els municipis que es troben en aquesta estadística són: Xodos, Benassal, Zorita, Zucaína, Villores, Villanueva de Viver, Vallat, Torrechiva, Toràs, Pina de Montalgrao, Pavías, Palanques, Montanejos, Matet, Ludiente, Les Useres, Les Coves de Vinromà, Torre d’en Doménec, Torre d’en Besora, la Serratella, Fuentes de Áyodar, Áyodar, Fanzara, Espadilla, El Toro, Cortes de Arenoso, Chóvar, Caudiel, Catí, Castillo de Villamalefa, Castellfort, Canet lo Roig, Benafigos, Bejís, Atzeneta del Maestrat, Argelita, Arañuel, Almedíjar i Aín.

Els Departaments de Salut de la Plana i de Vinaròs presenten pràcticament el mateix nombre de contagis detectats a través d'una prova PCR en les últimes dues setmanes. Amb 31 i 39 positius, respectivament, són, al costat de Sagunt i Elda, els municipis amb millors números de la comunitat.

Al de Castelló, d'altra banda, s'han notificat fins a 113 casos nous, situant-lo cinqué de l'autonomia amb pitjor índex, per darrere, això sí, de l'alarmant número de més de 300 positius que han notificat els centres hospitalaris de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto