Els xiquets i xiquetes de L'Escola d'Estiu visiten el dispositiu de salvament de la platja Nord de Peníscola

Aquesta actvitat ha sigut impulsada per la Regidoria de Benestar Social amb la finalitat de que els xicotets coneguen el funcionament i les característiques del dron que sobrevola les platges

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_20200818_113449

16 xiquets i xiquetes de L'Escola d'Estiu, acompanyats per 4 monitors, han visitat aquest matí la base del dispositiu de salvament i socorrisme de la platja Nord de Peníscola.

Es tracta d'un programa estival que ha impulsat la Regidoria de Benestar Social i que permet als seus participats comprovar el funcionament i les característiques del dron que sobrevola les platges de la localitat per a vetlar per la seguretat dels banyistes. A més dels cuatre monitors, la regidora de l'àrea, María Jesús Albiol, també ha acompanyat als xicotets en aquesta excursió escolar.

Com a part d'aquesta activitat, els xiquets i xiquetes han presenciat el vol del dron i han aprés la importància de mantindre la distància de seguretat a les platges. D'altra banda, també han pogut conéixer els elements tècnics del dispositiu gràcies a una xicoteta explicació que els ha donat el pilot del dron, així com una demostració de com el dron amb intel·ligència artificial pot fins i tot salvar vides.

Te puede interesar
Lo más visto