Ja està finalitzada la primera fase de les obres d’ampliació del cementeri municipal d’Almassora

S'ha complit el primer mes de treball, del termini màxim de quatre mesos que hi ha per a construir els 272 nous nínxols

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Visita-obra-cementerio-Almassora-450x338
Castellón Información

Les obres d’ampliació del cementeri municipal d’Almassora ja s'estan executant des de fa un mes. La signatura adjudicatària, Construccions Rafael Zarzoso SL, té un termini màxim de quatre mesos per a finalitzar els treballs.

Aquestes obres, que van ser adjudicades per 175.096,68 euros i la totalitat del qual és finançada la Diputació Provincial de Castelló, permetran crear 272 nínxols nous i així augmentar la capacitat del cementeri.

Santiago Agustí, diputat provincial de Gestió d’Inspecció i Recaptació, i regidor d’Hisenda a l’Ajuntament d’Almassora, ha visitat les obres acompanyat de Javier Martí, regidor de Seguretat, i dels arquitectes municipals. L'objectiu de la seua visita era avaluar l’avanç de l’ampliació en aquest primer mes d’execució. D'aquesta manera, han pogut comprovar com la primera fase de la intervenció ja està finalitzada amb la creació de l’estructura dels nous nínxols.

D'altra banda, l’Ajuntament va escometre una renovació de tota la jardineria del camposant i la compra d’escales noves per a l’ús dins del recinte en les últimes dates. Així mateix, l’empresa local Construactiv va realitzar una obra amb un trencadís amb la imatge de Santa Quitèria en una de les parets. Es tracta d'una actuació que s'emmarca dins del Pla Reactivem Almassora en la millora dels edificis públics i va comptar amb un pressupost de 3.105 euros. A més, la signatura local Pamesa Cerámica va donar els taulells per a la creació d’aquesta figura.

Te puede interesar
Lo más visto