Les festes inusuals de Morella: concerts i funcions

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
morella fiesats

Morella ha preparat un agenda cultural i festiva en la qual destaquen els concerts. La capital dels Ports no renúncia a les festes i, malgrat les adversitats, ha preparat una completa programació.

El primer dels concerts tindrà lloc aquesta nit, amb l'actuació del Diluvi. Les propostes musicals continuaran el dimarts, amb el concert del cantautor valencià Pep Gimeno El Botifarra i tancarà el cartell més capdavanter Xavi Sarrià, que actuarà en acústic. Cal destacar que els concerts, que se celebraran en l'Espai Firal, a les 23.00 hores, tenen un aforament limitat i cal adquirir les entrades prèviament. Tanca el cartell la banda de música Maestro Candel, amb De Châtillon a Morella, el dia 22, en la plaça de bous, a partir de les 20.00 hores.

Així mateix, el dimecres els xiquets gaudiran de la cercavila teatral Éssers de Lapinzón, que discorrerà pels principals carrers de la localitat, a partir de les 11.00 hores. El dijous dia 20, a les 18.30 hores, en l'Espai Firal, el teatre prendrà de nou el protagonisme amb l'obra Els tres porquets.

Morella albergarà també taules redones, presentacions de llibres i conferències. Destaca la xarrada a càrrec del gerent de l'Hospital General de Castelló, Ricardo Tosca, i del director d'epidemiologia de Salut Pública de Castelló, Juan Bellido, el dissabte, dia 22, a les 18.00 hores, en el teatre municipal.

En aquesta línia cal destacar l'èxit del XXXVII Festival de Música de Morella Ricardo Miravet, celebrat durant la primera quinzena d'agost, amb actuacions de músics internacionals de primer nivell. A més, l'òrgan de la basílica ha tornat a ser el gran protagonista. L'instrument barroc, que data de 1719, té quasi 4.000 tubs sonors i és el principal reclam del festival.

Te puede interesar
Lo más visto