Presentació a Ares del llibre “La cuina dels Ports”

El carrer del Forn d’Ares del Maestrat ha acollit el passat dimarts 18 d’agost la presentació del llibre “La cuina dels Ports”, en una gira de presentacions per tota la comarca

Cultura 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
La-cuina-dels-Ports-5-970x350

El municipi d'Ares ha presentat 'La Cuina dels Ports', un llibre que recull informació, curiositats, receptes i fotografies sobre la gastronomia de la zona.

Una gastronomia que gira entorn de la carn, la llet, els rovellons, la tòfona i una gran varietat de dolços. Entre els diferents menjars que amaga el llibre, hi trobem els napoleons, els cristos, el brull, les rosques, els bollos, les sopes, l’olla, la truita amb arròs, el bolo, la güenya, les conserves, el conill, el corder, les coquetes de carabassa o els flaons.

Els autors, Luis Gargallo, Guillermo Miró i Sara Gargallo, han explicat el procés de documentació i recopilació de receptes, així com l’estructura del llibre, que compta amb una recopilació de 58 receptes amb les corresponents fotografies.

A més, el llibre ha comptat amb la col·laboració de Violeta Tena, Mary Savage, Mònica Segura, Conxa Rodríguez, Joan Garí, Manuel Milián, Víctor Amela i Vicent Baydal per parlar de la gastronomia de la comarca.

El llibre ja pot adquirir-se a l’Oficina de Turisme d’Ares del Maestrat.

Te puede interesar
Lo más visto