La Associació Alt Maestrat promou el turisme segur al digitalitzar les cartes dels restaurants

Es presenta com una mesura anti Covid-19

General 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
CARTAS-QR1-1536x1023

L’Associació Intermunicipal de Benassal, Catí, Culla i Ares del Maestrat promou el turisme segur en la zona a través de la digitalització de les cartes de menús en els bars i restaurants de la zona.  L’objectiu d’aquesta iniciativa és evitar al màxim el contacte físic dels clients amb qualsevol document en els establiments.

La mesura de la carta electrònica ja s'ha dut a terme en la majoria dels establiments d'hostaleria a les ciutats, i els pobles xicotets no s'han volgut quedar arrere: “Volem ajudar els establiments a poder oferir-nos com un destí segur”, ha assenyalat la gerent de l’Associació, Berta Claramonte. 

En aquest sentit, l’Associació Alt Maestrat anirà actualitzant aquestes cartes digitals mitjançant codi QR conforme vagen variant els menús dels restaurants, amb la condició que siga una mesura estable en el temps que duren les prevencions davant la pandèmia del coronavirus.

Claramonte ha confirmat el “excel·lent acolliment que estan tenint aquestes cartes entre els clients dels restaurants, tal com ens confirmen els propietaris i treballadors''. Cal assenyalar a més que aquesta iniciativa està patrocinada per la Generalitat Valenciana a través de L´Exquisit Mediterrani i per la Diputació de Castelló a través de Castelló Ruta de Sabor.

Te puede interesar
Lo más visto