Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

'Talking Brains' i 'Mediterrani' del Museu dels Ciències arriben a les seues últimes setmanes d'exposició

La Ciutat de les Arts i les Ciències compta amb una variada oferta d'estiu i un horari especial des de les 10 a les 21 hores

General 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
exp-1959dig_jft
Turismo Valencia

Les exposicions 'Talking Brains' i 'Mediterrani' del Museu dels Ciències de València finalitzen el seu període d'exposició el pròxim 30 d'agost. Totes dues mostres es poden veure en la primera planta del Museu, un espai que aquesta tardor renovarà la seua oferta expositiva amb noves propostes.

D'una banda, 'Talking Brains' proposa un viatge interactiu a l'interior del cervell humà per a conéixer com va sorgir i va evolucionar el llenguatge. En aquesta exposició es port gaudir de la realitat virtual, noves tècniques com la encefalografía i diversos experiments de psicolingüística.

Pel que fa a la mostra 'Mediterrani', aquesta exposició explica els orígens d'aquesta mar i la seua formació geològica fins a la seua situació actual i els reptes de futur necessaris per a la seua preservació, en un recorregut que descobreix algunes de les seues particularitats històriques, biològiques, humanes i culturals.

Cal destacar també que en l'oferta per a aquest estiu en la Ciutat de les Arts i les Ciències hi ha minisessions gratuïtes de la 'Ciència a Escena' en la parpella de l'entrada oest del Museu.

Perquè el públic puga gaudir al màxim d'aquestes activitats, el Museu dels Ciències compta a l'agost amb horari d'estiu i està obert al públic des de les 10 a les 21 hores. A més , el Hemisfèric - que ha obtingut amb el Museu dels Ciències el segell 'Safe Tourism Certified' creat per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE)- inclou en la seua programació fins a sis documentals diferents de naturalesa, aventura i astronomia.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter