La platja de la Concha d'Orpesa s'ompli de color amb un mural d'art urbà

Aquesta acció forma part d'una iniciativa de les regidories de Cultura i Joventut amb la qual volen omplir d'art i color diferents racons de la localitat i posar en valor els seus artistes

General 20 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Mural-La-Concha2-710x500
Castellón Información

La platja de la Concha d'Orpesa té més acolorit que mai gràcies a la creació d'un mural ple de motius característics de la localitat. Aquesta és una nova iniciativa que ha dut a terme conjuntament les regidories de Cultura i Joventut.

Amb aquesta obra artística s'ha volgut destacar el nom de ‘Orpesa’. A més, es distingeixen clarament les edificacions emblemàtiques que recorden a veïns i visitants el passat de “la nostra localitat, com són nostres tres torres guaites”. Així ho ha explicat l'edil de Cultura, Gonçal Tamborero.

L'artista local ‘Boti’ ha sigut el encarregat de crear aquesta obra, la qual és el primer mural de molts altres que vindran, segons ha avançat la regidora de Joventut, Jennifer Casañ. En aquest sentit, ha explicat que totes dues regidories “pretenem omplir d'art i color diferents racons i, al mateix temps, posar en valor als nostres artistes locals i als nostres joves” i per això els altres murals s'estendran per diferents espais del municipi.

Te puede interesar
Lo más visto