El Ministeri d'Igualtat insta a les comunitats al tancament dels prostíbuls

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha emés una carta demanant el tancament dels prostíbuls igual que les discoteques

Política 21 de agosto de 2020 REDACCIÓ
putes

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha emés una carta demanant el tancament dels prostíbuls igual que les discoteques amb la nova mesura de seguretat de limitar l'oci nocturn per a frenar els contagis de COVID-19. Segons ha explicat en una entrevista a RNE, si es produeixen rebrots o contagis en aquest tipus de locals és “més difícil el rastreig”.

No donem treva a l'explotació sexual, no donem treva a aquesta indústria proxeneta que sempre està en la impunitat i en l'absoluta opacitat; es parla molt dels drets de les dones en el context de prostitució però no de les xifres de negoci”, ha dit.

Precisament, els empresaris valencians i la Federació de l'Oci i el Turisme han demanat a la Conselleria de Sanitat Universal seguretat jurídica en l'aplicació de les mesures per al control de la pandèmia, perquè la normativa deixa la porta oberta, per exemple, al fet que els prostíbuls continuen amb la seua activitat. Apunten que la prohibició no afecta aquest local perquè molt sovint operen sota la llicència d'hotels o cafeteries i, per tant, poden servir copes fins a la una de la matinada.

Te puede interesar
Lo más visto