Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Cs denúncia que el Fadrell no haja contemplat la incorporació de la infermera escolar en el nou curs 2020-21

Marín-Buck: "aquest any és el millor per a introduir aquesta nova figura donat que encaixa perfectament amb les exigències de la normalitat Covid"

Educació 24 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_6802

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament  de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha criticat al Fadrell “per no contemplar la incorporació de la infermera escolar en el nou curs que està a punt de començar, incomplint així el punt 28 del seu acord de govern progresssista”.

Marín-Buck ha indicat que “enguany és el millor per a introduir aquesta nova figura perquè encaixa perfectament amb les exigències de la nova normalitat i el Pla de Contingència de la Conselleria no regula al personal sanitari en els centres docents”.

El portaveu de Cs ha opinat que “el Fadrell arriba de nou tard” i ha lamentat que “la seua gestió improvisada i curtterminista puga tindre conseqüències en la comunitat educativa, simplement per no treballar conjuntament entre administracions per a millorar la normalitat Covid”.  

Finalment, Marín-Buck ha instat a “recapacitar i a col·laborar estretament amb Educació perquè esmenar aquest error suposaria un alleujament per a tots els dubtes que ara mateix tenen totes les parts implicades: pares, docents i alumnes”

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter