Cs denúncia que el Fadrell no haja contemplat la incorporació de la infermera escolar en el nou curs 2020-21

Marín-Buck: "aquest any és el millor per a introduir aquesta nova figura donat que encaixa perfectament amb les exigències de la normalitat Covid"

Educació 24 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_6802

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament  de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha criticat al Fadrell “per no contemplar la incorporació de la infermera escolar en el nou curs que està a punt de començar, incomplint així el punt 28 del seu acord de govern progresssista”.

Marín-Buck ha indicat que “enguany és el millor per a introduir aquesta nova figura perquè encaixa perfectament amb les exigències de la nova normalitat i el Pla de Contingència de la Conselleria no regula al personal sanitari en els centres docents”.

El portaveu de Cs ha opinat que “el Fadrell arriba de nou tard” i ha lamentat que “la seua gestió improvisada i curtterminista puga tindre conseqüències en la comunitat educativa, simplement per no treballar conjuntament entre administracions per a millorar la normalitat Covid”.  

Finalment, Marín-Buck ha instat a “recapacitar i a col·laborar estretament amb Educació perquè esmenar aquest error suposaria un alleujament per a tots els dubtes que ara mateix tenen totes les parts implicades: pares, docents i alumnes”

Te puede interesar
Lo más visto