Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El dispositiu antibotelló incauta 20 botelles d’alcohol en Alcossebre

El dispositiu de la Policia Local i la Guàrdia Civil va realitzar 15 denúncies

General 25 de agosto de 2020 REDACCIÓ
botellon

El dispositiu policial antibotelló va realitzar durant el cap de setmana 15 denúncies en Alcossebre i 20 botelles incautades.

L'operatiu està emmarcat com a mètode preventiu de contagi per COVID-19, incidint a evitar el consum de begudes alcohòliques en la via pública i l'aglutinació de joves per a practicar botelló. Els agents van dissoldre diversos grups de joves a altes hores del matí que consumien beguda, no mantenien la distància de seguretat i no portaven mascareta.

El cap de la Policia Local, Abel Serret, expressava “el meu agraïment per la predisposició del Comandant del Lloc de la Guàrdia Civil per a realitzar aquests operatius conjunts donada la dificultat per a controlar i dissuadir aglomeracions de gran nombre de persones i en diferents zones del nostre municipi, que compta amb un gran extensió de zona costanera”.

Per part seua, l’Alcalde Francisco Juan ha ressaltat “la importància de fer complir totes les mesures de seguretat davant la situació que estem vivint. Per això, des de l’Ajuntament estem adoptant totes les mesures necessàries per a seguir un municipi segur però és fonamental que tots siguem conscients que la prudència i la responsabilitat comencen de manera individual”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter