Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vora 500 persones es van quedar sense veure l'espectacle taurí de Vinaròs

És el primer festeig taurí de l'any des que es decretara l'Estat d'Alarma

Cultura 26 de agosto de 2020 REDACCIÓ
toros

Art i Emoció va programar en la plaça de bous un cartell per a la vesprada del diumenge 23 d'agost que conglutinà dues variants del festeig popular, un gran concurs de retalladors per comunitats autònomes i un especial de la cotitzada ramaderia Vicente Benavent amb les cinc millors vaques i, per ultim, el comiat de la mítica vaca “Boira”.

Les comunitats participants en el certamen van ser les d'Aragó, representada per Bruno Monferrer, Amanda Monferrer i Álex Pipo; Catalunya per Josep Tayson, Azael Zafra i Xavi Castells; i la Comunitat Valenciana per Joaquín Ferrando “Chuky”, Marcos Espí i el local José Félix, que es va alçar amb el guardó al millor retallador.

Quan encara quedava mig miler de persones per entrar, es va penjar en les taquilles un cartell que posava 'no hi ha bitllets', atés que per a poder efectuar correctament les mesures de seguretat cal reduir l'aforament.

El grup valencià va ser el triomfador després d'oferir un gran repertori de sorts de la tauromàquia popular, si bé les altres comunitats també van puntuar amb gran nota. A continuació, amb la piràmide, tablado i banc ja en el rode, va començar l'especial de Benavent, que va debutar a Vinaròs amb els seus 5 millors vaques.

El festeig del diumenge es va convertir en el primer en la Comunitat des que es decretara l'Estat d'Alarma el mes de març, per la qual cosa es van dur a terme estrictes mesures de seguretat i higiene que es van recollir en un pla de contingència elaborat per Art i Emoció. Es van adoptar nombroses mesures com la desinfecció de la plaça de bous, es va proporcionar al públic gel hidroalcohòlic en els accessos, l'obligatorietat de l'ús de la mascareta, la prohibició de fumar, la presa de temperatura a tots els espectadors, cartells informatius per tota la plaça, l'obertura de portes 2 hores abans o l'eixida dels espectadors de manera escalonada, entre altres mesures.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter