Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les obres del pla edificant del CEIP s'endarreriran per problemes detectats en l'estructura de l'edifici de primària

El director territorial d’Educació visita el centre per a conèixer de primera mà la problemàtica

Educació 27 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_6183

Les obres del Pla Edificant del CEIP Cervantes s’endarreriran per problemes detectats en l’estructura de l’edifici de l’alumnat de Primària, de manera que es van a portar a terme nous treballs no prevists en el projecte inicial. De fet, el director territorial d’Educació, Alfred Remolar, ha visitat les obres per a conèixer de primera ma la magnitud d’aquesta problemàtica.

Remolar ha estat acompanyat de l’alcalde, David García; l’inspectora d’educació, Marisol González; la regidoria d’Educació de l’ajuntament de Nules, Rosa Ventura; de membres de l’equip directiu del CEIP Cervantes; i de responsables de l’empresa adjudicatària. Tots ells han coincidit en assenyalar que hi ha que fer tastos en tots els punts del col·legi per a confirmar que la resta d’estructures del centre estan en bon estat, “hi ha que vore si aquest problema estructural afecta a altres punts de l’escola, en principi s’ha detectat en l’edifici de Primària. De tota manera, hi ha que fer nous treballs no prevists en el projecte i que comportaran un retràs en la finalització de les obres”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Les obres del Pla Edificant del CEIP Cervantes varen començar a finals del mes de juliol i consisteixen en la construcció d’un gimnàs, una escala d’emergència, i l’adequació dels banys del personal docent per un import de 563.908,18 euros.

Es tracta de l’última actuació del Pla Edificant sol·licitada per l’Ajuntament de Nules a la Conselleria d’Educació per a reformar i millorar els centres educatius públics de la localitat, i que se suma a les que estan en marxa en el CEIP Pío XII, CEIP Lope de Vega, CEIP Jaume I i en l’Escola Infantil Los Gorriones.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter