Bautista-Djokovic, semifinal del Masters de Cincinnati

El partit va ser ajornat pel boicot contra el racisme organitzat pels jugadors

Esports 27 de agosto de 2020 REDACCIÓ
RobertoBautista1

Roberto Bautista va véncer a Daniil Medvedev, número 5 de la classificació, per 1-6, 6-4 i 6-3, el que li dóna el passe a semifinals, on s'enfrontarà amb Novak Djokovic, actual número 1.

Els organitzadors de l'esdeveniment s'han vist obligats a ajornar el partit com a suport a la protesta contra la desigualtat racial i la injustícia social: ”com a esport, el tennis està adoptant col·lectivament una postura contra la desigualtat racial i la injustícia social que, una vegada més, ha passat a primer plànol als Estats Units”, va expressar un comunicat signat per la USTA, ATP i WTA. ”En acció conjunta hem decidit reconéixer aquest moment amb l'ajornament de la programació prevista per al dijous, 27 d'agost. La competició del torneig de Cincinnati es reprendrà el divendres, 28 d'agost”.

El retorn del tennis després de la quarantena està mostrant la millor versió de Roberto Bautista, qui està desplegant un joc de qualitat. La competició es reprendrà el divendres 28 d'agost, i s'enfrontarà a un Novak Djokovic que enllaça 21 victòries seguides.

Te puede interesar
Lo más visto