El 73.º Gra Premi Vila-real-Morella cancel·lat per segona volta

''Han sorgit diversos casos de Covid-19 i han d'actuar amb responsabilitat''

Esports 28 de agosto de 2020 REDACCIÓ
bicis

El Club Ciclista Vila-real ha comunicat a l'Ajuntament que el 73é Gran Premi haurà d'esperar un any més. Les recomanacions de salut pública han sigut susceptibles de cancel·lar tots els esdeveniments esportius de Morella.

El president del club ciclista, Pascual Falcó, ha comentat: “l'alcalde de Morella ens ha anomenat per a indicar-nos que la situació actual de la població i de la comarca dels Ports no és favorable per a albergar l'arribada del 73 GP Vila-real de ciclisme. Actualment, han sorgit diversos casos de Covid-19 i han d'actuar amb responsabilitat”.

El president també va agrair als patrocinadors el suport, afirmant que treballar amb ells braç a braç ha sigut crucial per a dur a terme i aplicar tots els protocols de sanitat per a evitar contagis de coronavirus, un treball que ara queda en va atés que la prova no es realitzarà.

D'altra banda, el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, recolza la decisió presa des del Club Ciclista de Vila-real. Serralvo comenta que cal actuar amb responsabilitat i prevaldre la salut col·lectiva de la societat, per a tornar prompte a realitzar aquest tipus d'esdeveniments.

Te puede interesar
Lo más visto