L'Ajuntament d'Onda crea al costat dels clubs esportius un nou protocol anti Covid-19

Els clubs esportius hauran de realitzar un registre de totes les persones que accedisquen a les instal·lacions

Esports 01 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Fotografía Onda

L'Ajuntament d'Onda ha elaborat al costat dels clubs del municipi un nou protocol d'accés i ús de les instal·lacions esportives amb l'objectiu de reduir al màxim les possibilitats de contagi de la Covid-19.


D'aqueixa manera, hi haurà gel hidroalcohólic en els accessos i eixides perquè totes les persones puguen desinfectar-se les mans, així com serà obligatori l'ús de mascareta abans i després de cada activitat i mentre no es realitze cap pràctica esportiva o s'utilitzen les zones comunes.


A més, tots els clubs esportius d'Onda hauran d'enviar una sol·licitud per a poder utilitzar la instal·lació al correu electrònic [email protected] de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament en el qual hauran d'incloure un registre amb relació d'horari de l'activitat i nom, cognoms, DNI i número de llicència de cada esportista perquè en cas que les autoritats sanitàries el sol·liciten es poguera fer lliurament d'aquest.


Sobre aquest tema, el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Onda, José Vicente Iserte, ha destacat que la crisi sanitària de la Covid-19 “exigeix que extremem les precaucions”, i ha assegurat que “hem escoltat les peticions dels clubs i treballem braç a braç amb ells perquè els ondenses puguen tornar a practicar esport de manera segura”. Així mateix, el consistori ha comunicat als clubs de la localitat que aquells esportistes i tècnics que hagen estat en contacte amb algun cas positiu de Covid-19 en els últims 14 dies o presenten algun tipus de simptomatologia relacionada amb el virus no podran accedir a la instal·lació esportiva.

L'Ajuntament ha traslladat als clubs que no es permet públic en els dies d'entrenament, però sí que podrà accedir única i exclusivament a les graderies de les instal·lacions els dies en què se celebre alguna competició, amb màscara i respectant la distància mínima interpersonal, així com amb un aforament reduït del 75%.

Te puede interesar
Lo más visto