Llobell assegura que l'ajuntament treballa tots els dies a la platja d'Heliòpolis de Benicàssim

D'aquesta manera es pretén arreglar l'escaló d'arena que es forma amb els corrents de la mar

General 31 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Portada3-710x500
Castellón Información

La regidora de Platges de Benicàssim, Elena Llobell, assegura que l'ajuntament actua tots els dies a la platja d'Heliòpolis, en concret en la zona sud, amb l'objectiu d'arreglar l'escaló d'arena que es forma amb els corrents de la mar. Aquesta actuació es duu a terme després que veïns de la zona hagen denunciat el mal estat en el qual es troba aquesta part de la platja en la qual no hi ha pràcticament arena.

I és que, pel que fa a aquest cap de setmana i després de les pluges del dissabte, en aquesta platja l'escaló estava molt més pronunciat, tant és així, que fins es podien veure les arrels de les palmeres que es troben en aquesta part dels arenals. També es podia veure que el pas subterrani des de la platja cap als apartaments es trobava totalment inundat.

Segons ha explicat la edila, de manera diària “es trenca l'escaló d'arena a l'altura dels apartaments Atlanta amb una màquina especial, ja que per motiu dels corrents es crea un desnivell entre la riba i la zona de bany” i afig que “en l'escaló d'arena estem actuant tot l'estiu, l'aigua el fa i nosaltres el desfem”. Així mateix, també ha assenyalat que “es desinfecten dutxes, lavapies, passarel·les i jocs dues vegades al dia”.

En aquest sentit, Llobell ha volgut destacar que la posada a punt de totes les platges de Benicàssim es fa per igual realitzant una neteja manual de restes de papers i plàstics en l'arena diàriament des del 15 de juny fins al 15 de setembre.“Ens agradaria que ens permeteren des de Costas un estudi o la creació d'una escullera per a poder minimitzar l'efecte dels corrents d'aigua que no podem controlar si no és contractant màquines a aquest efecte i que li costen al nostre ajuntament i per tant als nostres contribuents uns diners extres molt important”.

D'altra banda, quant als jocs infantils que hi havia en aqueixa platja Llobell ha explicat que són propietat de l'Agència Valenciana de Turisme, que ells es van encarregar de retirar-los i “nosaltres els demanem que els tornaren a posar ens van dir que així ho farien…….fins hui”.

La edila ha afirmat que la resta de zones de jocs infantils que hi ha en totes les platges del municipi benicense estan obertes i es desinfecten dues vegades al dia amb producte permés per Sanitat. “El que està sense efectes són els jocs de pilota, xarxes i porteries de tota la platja per recomanació de la Generalitat i que pensem que és difícil guardar distàncies de seguretat en esports que pot existir contacte”.

Te puede interesar
Lo más visto