Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els clubs esportius de Vila-real tornen a entrenar en els pavellons municipals des de la primera setmana de setembre

Des de l'1 de setembre,  tots els clubs esportius poden reprendre els seus entrenaments

Esports 02 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
poli

L'Ajuntament de Vila-real, seguint amb el procés de desescalada, obri de nou els pavellons municipals perquè els clubs esportius de la ciutat puguen reprendre les seues activitats i entrenaments. A partir de hui mateix, tots els pavellons i camps estan operatius, a excepció del nou Campió Llorens, que s'incorpora a la xarxa esportiva municipal aquesta temporada després de la seua construcció a cost zero per a la ciutat gràcies a l'acord amb els Carmelites i el Villarreal CF.

Des de hui, dimarts 1 de setembre,  tots els clubs esportius poden reprendre els seus entrenaments baix la nova normalitat i seguint tots els protocols de seguretat i prevenció establits per les autoritats sanitàries. “Hem aprovat la reobertura dels pavellons en la Junta de Govern i s'està seguint el protocol de seguretat habitual, en col·laboració amb els serveis tècnics d'esport de Vila-real i la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València”, ha explicat Javier Serralvo, regidor d'Esports i Salut. 

Els centres esportius que han obert les seues portes són el pavelló municipal Ban-caixa, el pavelló Melilla, el pavelló poliesportiu Sebastián Mora, la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) i el Centre de Tecnificació Esportiva. “L'únic que encara no està disponible és el pavelló Campió Llorens, per un retard en la tramitació, però s'obrirà com més siga possible”, ha assegurat Serralvo.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter