Transició Ecològica crea una nova plaça d’enginyeria agrònoma per a reforçar les polítiques contra el canvi climàtic

El nou responsable reforçarà l'Àrea de Sostenibilitat i pilotarà la posada en marxa del Parc Agrari

General 03 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Fernando Navarro (4)

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló convoca en concurs públic una nova plaça d’enginyeria agrònoma de categoria A1 que té l'objectiu de reforçar les polítiques ambientals i de lluita contra el canvi climàtic. El tècnic municipal reforçarà l'Àrea de Sostenibilitat i Lluita contra el Canvi Climàtic i pilotarà la posada en marxa del Parc Agrari, així com altres polítiques de la regidoria.

«És un primer pas per a dotar el múscul l’Àrea de Sostenibilitat i accelerar polítiques essencials per reconciliar la ciutat amb el nostre entorn natural i reactivar l’economia amb un model sostenible després de la Covid-19», explica el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El procés generarà una borsa d'ocupació per a cobrir la plaça, recentment creada amb l’aprovació del Pressupost de 2020, de manera temporal en supòsits de vacant, substitució i contingència. Els interessats poden presentar la sol·licitud durant 20 dies hàbils des de la publicació aquest dilluns 1 de setembre en el Butlletí Oficial de la Província, en el registre municipal del Palau de la Festa mitjançant cita prèvia en www.castello.es/citaprevia, en les Juntes de Districte o en la seu electrònica (www.sede.castello.es). La informació de les bases i el formulari d'inscripció pot aconseguir-se en aquest enllaç del portal de l'Ajuntament.

Les funcions de la nova plaça de Transició Ecològica consistiran en la coordinació de l'Àrea de Sostenibilitat i Lluita contra el Canvi Climàtic, seguiment de les actuacions de restauració ambiental, posada en marxa i gestió del Parc Agrari i assessorament en polítiques de dinamització agrària, dinamització del Consell Agrari i gestió tècnica de la subvencions vinculades amb eixes matèries.

Te puede interesar
Lo más visto