Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament d'Onda prepara a les infermeres escolars per a donar suport sanitari i preventiu en el nou curs

Al llarg de la setmana vinent un total de 3.980 estudiants ondenses tornaran a les aules

Educació 07 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
ReunionEnfermeraescolar_20

Les infermeres escolars de l'Ajuntament d'Onda ja estan preparades per a donar suport sanitari i preventiu als alumnes i comunitat educativa dels sis centres de la ciutat davant el començament del curs lectiu.

Així, des de la regidoria de Ciutat Saludable s'ha treballat de la mà de l'equip d'infermeres escolars per a ultimar les funcions a exercir en els centres, ja que si bé tots es regeixen pel protocol per a previndre el Covid-19 establit per Conselleria, cada col·legi o institut ho adapta a les seues necessitats i característiques pròpies.

Des de dilluns que ve les professionals es distribuiran entre els sis centres i es dedicaran a vetlar pel bon compliment del protocol d'actuació sanitària. Així mateix, també impartiran formació en seguretat i prevenció enfront del virus entre la comunitat educativa i empleats municipals.

El regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, ha posat l'accent que “davant la falta de resposta de la Generalitat, des de l'Ajuntament assumim el compromís d'oferir tot el nostre suport sanitari a famílies, docents i alumnes davant aquesta crisi sanitària amb la finalitat de garantir la seguretat dels ondenses”.

Telegram Infermeria Escolar Onda

D'altra banda, s'ha posat en marxa la plataforma de missatgeria Telegram d'Infermeria Escolar, a la qual ja s'han subscrit més de 300 ondenses que reben cada dia informació, consells i recomanacions de salut per a xiquets, xiquetes i adults amb contingut propi creat per les professionals sanitàries.

3.980 ondenses tornen a les aules

Al llarg de la setmana vinent un total de 3.980 estudiants ondenses tornaran a les aules. En concret, 2.378 corresponen a educació infantil i primària; 1.380 alumnes d'Educació Secundària Obligatòria (ESO); i 222 a Batxillerat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter